Tack för allt!

Igår har var en dag då mina ögon var blanka många gånger. Det var min officiellt sista arbetsdag (jobbar dock på söndag också, men räknas inte riktigt). Många underbara människor som kom fram och kramade om, visade sin uppskattning och önskade mig lycka till. Det kändes så underbart. Liksom medlemmar från gymmet jag jobbar på som man fått en sån bra kontakt med. Då vet man att man har gjort ett bra jobb! Blev helt varm om hjärtat!

Sedan hade vi personalmöte och av mina fina och underbara kollegor fick jag en fin rosa bukett blommor, en ballong och ett presentkort på NK plus en massa kramar. Ni är fan bäst! Känns förjävligt att sluta trots att jag vet att jag har mycket kul framför mig nu. Kommer sakna er allihopa. Var inte lätt att hålla tillbaka tårarna vill jag lova. Men jag vet var jag kommer att befinna mig nu mina lediga dagar så än är det inte riktigt hejdå och när det väl är dags då är det på återseende!

På kvällspasset kom en annan medlem och hennes dotter fram strax innan jag slutade och gav mig ett jättefint kort med några fina ord plus biobiljetter. Hur söta? Mitt ego är i höjden nu efter allt fint folk sagt till mig och all uppskattning för det jag gjort som jag har fått. Helt sjukt. Ni är så jävla bra allihopa! TACK! <3

Det här har varit en grym tid i mitt liv då jag har utvecklats enormt som person. Kommer alltid att kunna titta tillbaka på den här perioden i mitt liv och le. Men nu är det dags att gå vidare, avsluta detta kapitel och börja på nästa. Ett steg närmre avresa och min dröm.


RSS 2.0