KÖRKORT!

Ibland måste man våga chansa för att kunna vinna. I fredags vågade jag och jag vann big time. Från att absolut inte tänka köra upp till att kasta sig från teoriprovet in i en taxi till Farsta för uppkörning och när alla odds var emot. Men nu har jag alltså äntligen mitt körkort. 10 dagar från det att jag gav mig fan på att ta det. Klapp på axeln. Jag kan om jag vill och det var så skönt att få det bevisat! Nu är det full fokus på jobbfronten. Trots att jag vet att många redan är färdiga med rekrytering ska jag inte ge mig.

Jag kan, jag vill, jag gör! Jag SKA iväg i sommar.

Jag vill iväg!

Det är så sjukt frustrerande att vilja någonting så sjukt mycket men att bara stå och stampa på samma ställe utan att någonting händer och veta att det är en fjuttig lite lapp i plast som står i vägen. Jag vill komma iväg nu. Jag vill visa vad jag går för. Jag vill ut och bli den bästa reseledaren någonsin! 

Gammelgäddan

Måste bara tillägna ett inlägg till min kära vän Amanda. När vi först träffades här i Stockholm innan utbildningen trodde ingen av oss att vi skulle umgås eller trivas i varandras sällskap men ack så fel vi hade. Jag har funnit min soulmate, kvinnan som tänker, beter sig och framförallt pratar samma "språk" som mig. Jag vet inte vad jag skulle ha gjort om jag inte hade henne att ringa om dagarna och beklaga mig för eller svära på. Och hur många har en vän som ringer varje dag för att se om man fortfarande är vid liv och som varje dag ringer för att få mig att skratta? Inte många tror jag så jag måste vara väldigt lottad. Tack Amanda för att du är du. Min björn <3



Update:
Såg på texten att det låter som att jag är en väldigt deprimerad människa haha.
 Det är jag inte! Gladare tjej får ni leta efter ;)


Finally

Äntligen börjar det hända grejer. Snälla håll tummarna för mig nu! <3

Men kom igen!

Det är ju i grund och botten körkortet som sätter käppar i hjulet nu när jag söker reseledarjobb. Kommer förmodligen inte att få den sortens guidejobb jag vill om jag inte ser till att ta körkortet.

Igår, mer beslutsam än någonsin ringde jag körskolan för att boka tider med min gamla körlärare. Men nej, fullbokad fram till slutet av nästa vecka. Lycka till att köra mycket med honom och ta körkortet inom kort. Kom på att en kvinna hade hoppat in och vickat för honom när han var i Thailand, ringde till den körskolan och yes hon hade tider! Var där imorse och det sista hon sa till mig var: Spring hem och boka tid nu så att du får en inom en månad. Sagt och gjort, sprang i princip hem och faller i totalchock. Det finns inte tider i Stockholm förrän September/Oktober. What?! Har suttit och surfat runt på hemsidan nu och lyckats hitta några tider på andra orter. Bollnäs? Vad gör man inte!

Underbara Amanda har erbjudit sig att köra med mig dit så håll tummarna nu att saker och ting går vägen. Jag vill iväg nu i sommar. JAG VILL JAG VILL JAG VILL!

Fyskam...

Fyskam den som ger sig!

Jag ska ha mitt körkort inom kort och jag SKA ut på destination i sommar! Lite jävlar anamma, det här är min dröm och ingenting ska få stoppa den från att gå i uppfyllelse. JAG KAN, JAG VILL, JAG GÖR!

Goddag Sverige!

Vaknade imorse med känslan av att det här kommer att bli en bra dag! Ska strax börja röra mig in till stan för att möta upp min björn Amanda och sen när våra kära kollegor är klara med sina intervjuer ska vi hitta på något mys fram till kvällen då jag ska möta upp mina fina tjejer och se SATC 2.

Allt är möjligt, endast du sätter gränserna

Det är ditt liv, följ dina drömmar!

RSS 2.0