Ur balans

Det har varit lite för mycket jobb och lite för lite liv så just nu känner jag mig inte helt och hållet i balans. Ska försöka bli bättre på att ta hand om mig själv. Måste bara försöka få tid till det. Mitt schema för nästa vecka är dock hur underbart som helst, massa flygplats! Det ser vi fram emot. Dessutom kommer moster och man ner och kanske även världens bästa mamma. Nu är det sovdags, imorgon fm service och airport night!


Aeropuerto

Beslut taget. Tackade JA till en sommar i Agia Napa. Känslan i magen? Till och från. Tror att sommarsäsongen där borta skulle kunna bli riktigt bra. Samtidigt så lockar Sverige något enormt just nu. Har hemlängtan, förstår inte hur det bara kunde komma sådär och slå till så hårt? Svårt att tänka rent och ta kloka beslut när så mycket känslor är inblandade. Kan ju inte styra över känslorna heller. Sen är det fortfarande väldigt mycket jobb, vet inte om jag börjar bli utbränd...

Idag har jag i alla fall varit på flygplats och ska faktiskt om bara 50 minuter ta mig tillbaka till flygplatsen. Har kvällsarrivals och imorgon är jag ledig! Planen var egentligen att jag och Pernille skulle ha checkat in på vårat Blue Village, suttit på balkongen och snackat skit halva kvällen, gått ut och gjort Playa del Ingles med andra guider och sen imorgon ätit hotellfrukost, tagit massage och bara njutit. Men nu har jag sena arrivals och är inte tillbaka i Puerto Rico förrän 3 nånting inatt... Men den som väntar på något gott. Får hoppas att vi är lediga samma dag nästa vecka igen istället. Men som en liten tröst ringde jag och bokade vaxning av mina ben till imorgon. Börjar bli jobbigt att raka dem eftersom jag alltid är barbent. Aja, ska försöka få i mig något innan flygplats. Nästa gång jag skriver har jag förhoppningsvis något mer vettigt att skriva.


Något jag saknar... En bästa vän en vinterkväll i Stockholm


Beslutsångest

Vet verkligen inte vad jag ska göra. Imorgon måste ett beslut vara taget. Har nog aldrig haft sån extrem beslutsångest tidigare.


Agia Napa vs. Sverige?

Sa igår att jag trodde att idag skulle bli en bra dag. OH så fel jag hade. Denna dag har rent ut sagt varit skit.

Fick precis veta min sommardestination också, fick Agia Napa på Cypern. Nu är det snart dags för ett beslut...

Virrpanna

Igår när jag stod på service skrev min chef att jag skulle ta min kollegas flygplats på fredag. Vi hade precis diskuterat nästa veckas schema så jag tog det som att det var nästa fredag jag skulle ta hennes flygplats. Så låg jag nu i sängen, tänkte ta en tupplur och så från ingenstans insåg jag att det förmodligen var imorgon han ville att jag skulle ha flygplats. Ringde honom och mycket riktigt, jag har både airport morning och day imorgon. Tänk om jag inte hade kommit på det? Hade varit väldigt jobbigt. Men det blev i alla fall en glad överraskning. Skulle egentligen inte haft någon flygplats alls denna vecka (!) så känns underbart att få lämna hotellen lite och komma bort. Få vara på den platsen jag trivs bäst. Men det innebär också att jag om några timmar ska upp igen för att åka till flygplatsen. Har fortfarande inte fått morgondagens flygplatslistor, lite småirriterande eftersom jag gärna skulle sova nu i så fall. Men måste vänta tills de kommit så jag vet om jag ska köra transfer eller bil till flygplatsen och såklart, vilken tid jag ska vara där. I alla fall, imorgon blir en bra dag - jag känner det på mig!


Falukorv

Idag är jag ledig. Var helt slut när jag kom hem från jobbet igår så orkade aldrig gå ut, eller göra något speciellt. Lisa tvingade ner mig till centrum för att jag skulle köpa något att äta sen slocknade jag totalt med datorn på magen. Idag vaknade jag av mig själv relativt tidigt (för att vara ledig), vid 9-snåret och nu har jag precis stekt falukorv och kokat pasta. Supergott, eller egentligen inte men man får ju en känsla av Sverige så det är det ju värt.

Imorgon får vi reda på våra positioner och destinationer inför i sommar. Jag är inte så jättenervös egentligen men klart att det ska bli spännande att se vad jag får. Har ju sökt de populäraste destinationerna och det finns inte många lediga svenska tjänster.. Så vi får se hur det blir, var jag åker. Om det blir någon varm sommardestination eller om jag kanske tar mig tillbaka till mitt älskade Sverige? Missförstå mig inte, jag älskar jobbet och jag känner mig egentligen inte klar än. Men jag saknar Sverige något enormt. Det finns så mycket där hemma som lockar. Problemet är att gräset alltid ser grönare ut på andra sidan så vill inte ta något förhastat beslut. Dessutom så tror jag att sommarsäsongen, var jag än är blir tusen gånger lättare än denna. Just nu är jag på en ort som egentligen inte passar mig personligt och den extrema oturen vi haft med strejker, stormen och så vidare har ju tagit extra mycket energi. Vi får helt enkelt vänta till imorgon och sen se vad magkänlsan säger.

Nu ska jag ut i solen och försöka få lite färg.


Team PRI W10/11



En liten teambild från november. Saker och ting har ju ändrats en del, teamet har blivit till två team så jag tillhör numer TAU/MOG-teamet. Vi har fått fem nya guider och en ny manager så är många som saknas på bilden. Men dessa grabbar och brudar är alltså några av de jag umgås, lever och arbetar med.


Siesta!

Många förändringar på jobbet nu. En del som jag är mycket positiv till, andra som känns sådär. Men idag har jag faktiskt haft tid att ha siesta. Lagade pannkakor till lunch, och har nu legat en timme i solen. Nu tänkte jag ta en powernap, börjar igen 15:15 lokal tid så får sova nu om jag ska hinna. Trött efter gårdagen då vi hade award dinner och lite utgång på det men skönt att komma iväg.

Ikväll har jag vanlig service och dinner host. Förhoppningsvis blir vi färdiga i tid idag så jag kommer hem tidigt också. Vore guld! Känns mig fortfarande sådär i kroppen...


Vuxenpoäng inkasserade!

Har fortfarande inte sovit sen jag kom hem från flygplatsen vid 10-tiden i förmiddags... Orkade aldrig städa och göra i ordning igår så tog tag i allt idag istället. Så nu har jag tvättat ALLA mina kläder, sorterat, slängt, diskat årets diskberg, handlat mat och bara mat ingenting annat skoj. Snart ska jag göra en sallad, därefter titta lite på någon film och sen sova tidigt istället. Bättre att hålla ut än att vända totalt på dygnet... Fast jag ska vara ärlig, låg lite på solstolen i trädgården medan jag väntade på de olika tvättarna och jag tror nog att jag slumrade till en och annan gång. Vaknade av att några tyskar (?!) stod utanför vår tomt och skrek. Skönt i alla fall att få lite sol. Idag har det varit kanonväder, ca 25-28 grader och helt molnfritt och vindstilla. Underbart!

Mår faktiskt väldigt bra idag också. Det här med att städa har verkligen blivit någon konstig slags avslappning och sätt att koppla bort jobbet på.


Jag och min danska kollega när vi smet från Puerto Rico och övernattade på vårat Blue Village i Bahia.


Application sent for S11!

Varit lite dåligt med uppdatering igen, mycket jobb och en sjuk Sara. Men nu har jag lite tid över så tänkte passa på att uppdatera. Har haft en väldigt bra vecka trots mycket jobb. Har varit väldigt mycket på flygplatsen vilket ni vid det här laget nog redan vet att jag trivs väldigt bra med. Därav är jag en glad Sara, om en lite trött. Hade airport morning imorse och inatt ska jag iväg igen både för night arrivals och morning departures men det känns bra! På lördag är jag halvledig och då ska jag göra absolut ingenting... eller åka till El Mirador, det stora nyöppnade shoppingcentret. Idag börjar spanjorernas "mellandagsrea"! Vi får se hur det blir, sova tills jag vaknar är i alla fall första prio!

Vad har mer hänt då? Jo idag var sista dagen att söka destination för i sommar. Efter en hel del tänkande och övervägande till höger och vänster såg min ansökning jag sände in ut såhär

1. PMI - Guide Alcudia
2. RHO - Guide North
3. LCA - Guide Agia Napa 
 
Nu får vi hålla tummarna!



När jag var och handlade på Carrefour (Ica Maxi typ) hittade jag rosa toalettpapper.
Äntligen var det kul att lägga pengar på sådant! Nu ska jag städa mitt rum och ta hand om all disk. Det ser väldigt vidrigt ut här i villan just nu. Därefter blir det att sova och upp igen vid 01:30. Pick-up kl 02:30!


När kroppen bara ger upp

Blev inget firande av nyår. Allt för många timmars jobb utan sömn satte stopp så där satt jag ensam på vår uteplats vid tolvslaget och längtade hem. Nu ska jag äntligen få sova lite.

RSS 2.0