Antibiotika och teamphoto

Dåligt med uppdatering men jag har varit sjukling. Har fått en infektion och magkatarr så jag har ätit/äter antibiotika och en massa andra roliga tabletter. Har en lite halvskön yrsel men det börjar bli bättre. Idag har jag varit hemma, stack dock iväg och var med på teamfotot för inte ska en infektion få stoppa mig från det.

Imorgon ska jag pröva på att jobba igen så förhoppningsvis går det fint. 9 dagar kvar till semester wihoo :)

Bra dag!

Idag har varit en riktigt bra dag och jag känner att jag har varit en riktigt bra guide så nu kan jag slockna med ett leende på läpparna. Imorgon ska jag till min älskade flygplats både för dag- och nattpass.

Carrefour

Igår halvledig på eftermiddagen, idag helledig. Igår utgång i PLI, idag trött tjej i PRI. Om en timme ska jag och tjejerna åka till Atlantico och Carrefour för att storhandla. Min hylla i kylskåpet är ett skämt. Ketchup, ett ägg och så lite smör. Mums!

Idag har jag förövrigt ätit riktig glutenfri pizza på en restaurant här. Första gången någonsin jag fått egengjord pizzabotten när jag ätit ute. Hur otippat var det inte att jag skulle kunna få tag på det här i lilla Puerto Rico av alla ställen? Ett plus är att stället där de serverar den glutenfria pizzan också har glutenfri öl så nu vet jag hur öl smakar också. Men var inte särskilt imponerad om jag ska vara ärlig. Kul att ha fått pröva på, nu vet jag var jag ska gå och äta om jag vill vara "normal" haha. Okej är övertrött. Ska vila lite innan jag åker iväg. Vi hörs senare! PUSS

The real life of a rep

Ligger för första gången sedan i torsdags ned i sängen och slappnar av. En del av er har kanske läst/sett nyheterna om att det varit strejk här nere på flygplatsen fredag-lördag. Det har varit vår kära ground force som har bestämt sig för att strejka (de som hanterar allt bagage) vilket har lett till kaos och många många många timmars jobb utan varken sömn eller vila. Jag ska inte prata om hur många timmar för ingen kommer tro mig. Men någonstans mitt i det här så har jag haft någon extrem energi och det är för att jag tycker att det är så förjävla kul. Självklart är det tuff att hantera och vara i den situationen vi varit i, men det är en del av livet som reseledare, en del av paketet och en del jag faktiskt mer än gärna deltar i.

De senaste dygnen har jag lärt mig så sjukt mycket om mig själv och utvecklats något enormt. Just nu när jag ligger här i min säng känns det som om att jag klarar av vad som helst. Har dock en tuff vecka framför mig med en massa extra jobb på grund av strejken samt min konferansgrupp jag är ansvarig för (plus alla vanliga arbetsuppgifter)... Så det blir nog dåligt med uppdatering här. Det ryktas dessutom om strejk varenda fredag-lördag hela november ut eller tills de får igenom sina krav så kan hända att det blir tyst här månaden ut tills jag är tillbaka i Sverige för lite välförtjänt semester. Men som sagt, jag trivs så bra med det jag gör att de långa dagarna inte spelar så stor roll. Det är ju det här jag är här för, varför klaga? Ni får försöka kika in här någon gång om dagen och se om jag uppdaterat något. Jag lovar att jag ska försöka!

Imorgon ska jag vara på kontoret vid kl 07 så dags att sova. Puss på er fina människor där hemma, jag saknar er! 


Lazy day

Idag har jag verkligen inte gjort någonting vettigt alls. Har legat i min säng med mysmusik, tända ljus och tyckt synd om mig själv för att jag är sjuk. Tog dock mig själv i kragen och gick ner till centrum där jag färgade min vackra utväxt och köpte mat. Hittade Felix pyttipanna så nu vet ni vad det blir till middag!

Imorgon börjar ett rätt tufft arbetspass. Flygplatsdag sen ledig några timmar sen har jag pick-up vid 01:20 för att ha flygplats natt och morgon. Lär vara tillbaka runt 10-11 nångång och sen vid 13:00 ska jag iväg på annat uppdrag borta i Pto. Mogan. Blir en lugn kväll idag med andra ord och förmodligen en övertrött tjej på lördag men som sagt, är det något jag älskar så är det flygplats så det är helt klart värt det! Nu ska jag nog ta mig ut till vardagsrummet och lägga mig i soffan framför någon bra film. Puss på er där hemma!

Day off

Blev lite ändrade planer igår. Fick ha flygplats både dag och natt så var en riktigt lång men kul dag. Har dock blivit lite småsjuk så var lite småtungt mot slutet men idag är jag ledig så nu ska jag bara vila ut och hoppas på att jag inte blir sämre. Ska försöka ta mig någonstans och färga min vackra utväxt också... Sola hade varit nice men känns kanske inte så smart eftersom jag är dålig... eller?

Homebound

Tiden går verkligen fort, redan onsdag nu! Har haft en helt underbar vecka hittils då jag har haft på schemat att testa ett av våra hotells vattenland och köra volleyball på stranden med våra gäster. Helt underbart! Självklart en massa vanligt jobb också, men kul med lite skillnad. Sen har jag även ansvar för en grupp konferensgäster så det är superkul!

Igår var vi i Playa del Ingles, kom hem vid 4-tiden och vid 8-tiden ringde larmet men känner mig inte så trött än. Lär väl komma senare under dagen som förmodligen ska spenderas på kontoret större delen. Ska ta och gå nu men tänkte att ni var värda en liten uppdatering.

Förresten! Den 27 november kommer jag hem till Sverige i en vecka för holidays!!!


Jag och Katrine på väg till jobbet någon morgon i början av veckan.


RSS 2.0