Ett steg närmare min dröm

Det verkar som att mitt öde ska till att bestämmas nästa onsdag mellan 09:30-15:00. Då måste jag se till att leverera och visa hur gärna jag verkligen vill det här! Det känns så sjukt att det äntligen börjar hända grejer och att jag inte alls är särskilt långt ifrån. Snälla, snälla, snälla låt det här gå min väg nu och gör så att jag inte snubblar på mållinjen.

Let my dream come true

Reseledarutbildning Service & Co

Satt nyss och tittade lite på statistiken för bloggen och såg att ni faktiskt är väldigt många som fortfarande är inne och kollar läget. Antar att en del av er kanske har sökt på "Reseledarutbildning Service & Co" på google för att se lite om hur tidigare elever har upplevt guideskolan. Jag minns när jag satt och kikade runt och var lite nyfiken på hur det var. Hade väldigt många frågor, så är det någon av er som har en fråga och som vill veta något så får ni mer än gärna skriva den i kommentarsfältet så ska jag försöka svara så bra jag bara kan :) Ni andra får ju självklart också ställa frågor och kommentera, det är bara kul att få lite respons på det jag skriver!

Nu när jag ändå är i farten kan jag väl kanske berätta att jag gått vidare några steg för ett bolag jag redan från början sagt att jag varit mycket intresserad av att arbeta för. Nästa steg är en telefonintervju nu i veckan så håll tummarna att den går väl så att jag får komma till huvudkontoret på rekryteringsdag! <3


Lunchrast/Siestan


Inget snack om saken!

Fick ännu ett mail och nu skriker både huvud och magkänsla samma sak. Jag har fattat mitt beslut, och det känns bra! Ibland blir saker och ting inte alltid riktigt så som man har tänkt sig... Det blir ännu bättre!

Ett steg framåt

Har suttit och vägt upp för- och nackdelar och tror att jag börjar bli redo till att fatta mitt beslut. Jag fick ett mail för en liten stund sedan och helt plötsligt var magkänslan tillbaka. Ett stort steg framåt mina damer och herrar.

Beslut Beslut Beslut

Man ska alltid följa magkänslan men när magkänslan inte säger något då? Vad gör man då? Vad gör man när man inte har någon aning om hur man ska göra men ett beslut måste tas? Någon som har ett tips? :)


Intervju!

Long time, no see nu bloggen! Tog ju som sagt mitt körkort för en dryg månad sedan och tiden fram tills nu har spenderats med att söka allt möjligt. Har fått två erbjudanden men det har varit till jobb jag inte känt mig hundra till varför jag har tackat nej. Fick däremot ett mail från Detur och den 19 augusti ska jag på intervju! So fingers crossed! Men håll tummarna för att några andra bolag jag sökt, och som jag väntar svar från ska höra av sig snart också! Jag vill leva min dröm nu!

RSS 2.0