Tiden är räknad

Nu börjar det verkligen dra ihop sig till destinationsbyte och alla farväl. Det är verkligen så sjukt blandat men jag tror att det här kommer att bli bra! Idag ska jag till stranden och sola lite på dagen och inatt har jag min absolut sista "arbetsdag" och flygplatsnatt här. Efter det ska jag, om jag hinner och orkar möta upp resten av alla kollegor för att gå ut och säga hejdå till Sofia som åker redan imorgon. Nästa gång vi hörs är jag nog på Gran Canaria.

Håll tummarna för att jag lyckas ta mig dit (har massa mellanlandningar och byten av terminaler)

When you are in the world

Idag gick det upp för mig att jag är reseledare på riktigt. Jag älskar mitt jobb!



Scuba dive



Sådär har jag spenderat min lediga dag... ;)


11

Jaha, 11 dagar tills jag lämnar mitt "hem". Känner mig verkligen hemma här nu, så känns verkligen wierd men som jag skrev i inlägget innan så blir det härligt med lite nytt också. Men jag kommer verkligen att sakna mina fina kollegor och vänner här nere. You guys are amazing!

Idag har varit en mycket lång dag, men nu är jag hemma och kokar pasta för fulla muggar. Mina söta kollegor som varit i Sverige har varit så underbara och köpt med sig glutenfri pasta så idag när jag gick hem från jobbet hade jag en påse med 5 paket spaghetti, 1½ paket makaroner och ett stort paket knäckebröd med mig hem. Haha mat för en månad typ men det är underbart. Varit mycket ris på sistonde men nu blir det alltså pasta. Frågan är med vad? Kycklingfilé? Vita bönor? Pastasås? Ketchup? Eller bara med smör? Blir nog något enkelt. Ska iväg igen om några timmar för att jobba. Måste sova någon timme innan jag drar iväg. Blir ett långt pass men jag ser fram emot det. Älskar det här jobbet!

För någon vecka sedan när jag precis hade fått veckans schema utbrast jag "åh jag har fått ett skitbra schema!" och min roomie tittade på mig och svarade "du säger ju alltid att du har ett skitbra schema?!" och då insåg jag att det är för att det egentligen inte spelar någon roll vad det är jag har på schemat, jag älskar varje moment och varenda minut i uniform.


S-C-S på Kick-Downen <3


Fyra veckor och en dag

Det är sjukt vad tiden har gått fort. Igår stod jag på flygplatsen och tog emot samma flyg som jag kom med för fyra veckor sedan. Det är konstigt, för det känns som igår men samtidigt som om det var för väldigt väldigt länge sedan. Har haft fullt upp under dessa fyra veckor, mycket att lära och mycket jobb men jag säger bara en sak. Jag älskar det! Det är i den här miljön jag trivs som bäst med en massa människor runtomkring mig, utmaningar och problem att lösa plus möjligheten att påverka och hjälpa människor till att få riktigt fina minnen och en bra semester. Jag utvecklas hela tiden både yrkesmässigt och personligt och det driver mig framåt, det får mig att må bra. Jag visste redan när jag drog på mig uniformen första gången och fick arbeta på riktigt, att det var helt rätt för mig. Jag har tagit rätt beslut.

Jag kan tyvärr här i bloggen inte skriva allt för detaljerat om mitt liv här nere, finns knappt tid till det heller. Men jag kan berätta för er mina vänner, släkt och familj som inte ännu vet, att jag strax ska åka vidare till min vinterdestination - Puerto Rico på Gran Canaria. Åker redan om 13 dagar, vilket är väldigt snart. Känns både bra och dåligt. Bra för att jag har haft det lite knepigt med mat här (svårt med glutenfritt i muslimska länder) och för att jag ser fram emot en ny utmaning men tråkigt för att jag äntligen kommit in i alla rutiner här nere och främst in i teamet. Har superhärliga kollegor, ni kommer att bli saknade! Men många av er kommer jag ju att få se nere på GC så det blir bra det här. Som man säger inom denna bransch - Vi ses!

Idag har jag varit ledig så dagen har spenderats i sängen och på stranden. Nu ska jag läsa på lite inför en utflykt och därefter blir det sova. Klockan är redan 22:00 här borta!


Denna bild är tagen vid Apollotemplet i Side när vi hyrde jeep och åkte på roadtrip.
Kan berätta mer om det imorgon eller någon annan dag :)


RSS 2.0