Förlåt

Förlåt för jättedålig uppdatering och tråkiga inlägg utan bilder. Måste tvyärr fortsätta lite i samma bana. Är så sjukt långa dagar och jag tål ingen mat, lever på frukt, pommes och vatten vilket leder till att jag har noll energi. Så när vi inte har skola är man antingen och socialiserar med de andra eller sover. Har väl sovit lite väl lite nu de närmsta fem dagarna... Men som sagt fullt upp. Imorgon ska vi upp i transferbussarna för praktik vilket är som en generalrepetion med feedback och så inför riktiga examen. Har inte skrivit klart mitt ännu så är sjukt stressad och nervös.

Men vet ni vad jag har gjort? Idag gick jag upp och ställde mig alldeles ensam på en scen för nästan 200 människor och sjöng. Var nog bland det värsta jag någonsin gjort men fyfan vad jag har växt som människa under den här tiden. Vem trodde att jag skulle göra något sådant? Måste gå upp och plugga nu. Men skulle verkligen uppskatta några fina kommentarer och lite kärlek från er söta som läser. JAG SAKNER ER!

Kommentarer
Postat av: Lena Sjöberg

VI SAKNAR DIG OCKSÅ!!! Förstår att det är ont om tid för bloggande, det verkar inte vara en "walk in the park" direkt. Fortsätt att kämpa och ha kul och glöm inte att äta för att fylla på med ny energi. Lycka till på genrepet idag! Vi håller tummarna. Puss puss min älskling. Mam

2010-04-21 @ 09:16:01
Postat av: Kerstin Lundell

Hej Sara!

Jätteroligt att läsa om Dina upplevelser och framsteg. Mamma(Mona) har också tagit del, hon hälsar så mycket till Dig. Vi håller tummarna för att "transferövningen" skall gå bra.Du får vara uppfinningsrik när det gäller maten, för det är viktigt att Du får i Dig näring för att orka.

Många KRAMAR från Farmor o Gösta

2010-04-21 @ 17:10:23
Postat av: Nora

SAKNAR DIG BABY!



Vadå sjungit!? haha WTF?!?

måste berättaaa! pusss

2010-04-21 @ 19:34:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0